این فایل در قالب ورد و قابل ویرایش در 80 صفحه می باشد. فهرست فصل اول: مقدمه. ۱ ۱-۱) اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان.. ۱ دلایل فرایند برای گوشت طیور به قرار زیر است: ۲ ارزش غذایی گوشت مرغ: ۲ ۷-۱-۱ صرفه جویی در جایگاه و زمین: ۵ ۲-۱)اهداف تحقیق: ۷ فصل دوم: بررسی منابع.. ۹ ۱-۲) تعریف و تاریخچه کشف زئولیت.. ۹ ۲-۲) ساختمان زئولیت.. ۱۰ ۳-۲) طبقه بندی زئولیت ها ۱۱ ۲-۴-۲) خاصیت جذب کنندگی عناصر و گازها توسط زئولیت : ۱۳ مکانیسم های مختلف عمل زئولیت.. ۱۵ ۱۴- موارد مصرف زئولیت در آبزیان: ۲۱ ...