پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

خط تولید رب گوجه فرنگی

مهمترین عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا، شستشوی کامل گوجه فرنگی با آب تمیز وسالم می باشد دستگاههای شستشو مختلف می باشد ولی معمول ترین وبهترین نوع آن سیستمی است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ایران متداول است ومورد استفاده قرار می گیرد.   1) دریافت گوجه فرنگی 2) حوضچه شستشو 1و2 3) بازرسی وجورکردن ( Sorting ) 4) خردکن( Crushing ) 5)قیف خردکن 6) پری هیتر ( Pre Heating ) 7)صافی دومرحله ای 8) مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی 9)تغلیظ کننده ها ( Batch ,Continouse ) 10)مخزن نمک زنی 11)پ ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.