پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تکنولوژی خشک کردن انگور و تهیه ی کشمش

  فرمت فایل word بوده و قابلیت ویرایش دارد تعداد صفحه:86   فهرست مطالب مقدمه خلاصه گزارش طرح تاریخچه ای در مورد انگور انگور : ترکیبات و خواص غذایی مواد قندی GRAPE SYRUP اسیدهای آلی : مواد ازته : مواد بویا (معطر) : رنگدانه ها : دیاستازها (زیمایه ها) : پکتین ها : ویتامین ها : تانن ها : خصوصیات فیزیکوشیمیائی انگور : کاشت، داشت، برداشت و نگهداری انگور مشخصات گیاه شناسی انگور : آبیاری : فصل برداشت انگور و نگهداری آن ترکیبات شیمیایی انگور و ارزش غذایی آن : ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.