سوءتغذیه عامل کوتاهی قد ؛ کاهش بهره هوشی؛افزایش ابتلا به بیماریها؛ افزایش مرگ 2 تا8 برابر کودکان هم سن؛ افت تحصیلی و کاهش تولید ناخالص ملی است. •بی نظمی در وعده های اصلی غذا ، بویژه صبحانه و شام •مصرف تنقلات کم ارزش از نظر تغذیه ای که اغلب مقادیر بالای قند، نمک، چربی یا نگهدارنده ها را دارند و کودک را در معرض خطر اضافه وزن یا چاقی، مصرف کمتر مواد غذایی مهم در این سنین مانند شیر (کاهش مصرف کلسیم) و افزایش خطر پوسیدگی دندانها •در مجموع یافته های موجود حاکی از عدم تعادل در  ...