هر غذای مفیدی که توسط انسان مصرف می شود، حاوی مقادیر مختلفی از مواد مغذی است. در بیشتر مقاله های علمی، متخصصان تاکید می کنند که ریزمغذی ها، درشت مغذی ها و آنتی اکسیدان ها از جمله مهم ترین ترکیباتی هستند که می توانند انرژی و نیاز اصلی بدن ما را به انواع مواد مغذی تامین کرده و ما را از بیماری های مختلف در امان دارند؛ اما شاید این سوال مطرح شود ریزمغذی ها، درشت مغذی ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مضری چون رادیکال های آزاد چه هستند و چه نقشی در بدن ما ایفا می کنند؟ درشت مغذی، شامل کربوهیدرات ها (قندها) ...