
دانلود مقاله رشته صنایع غذایی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای کربوهیـــدرات های سویا در تک معــــــده ای ها با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 17 دانلود مقاله آماده مقدمه: کربوهیدرات گیاهان بخش اصلی خوراک دام وبیش از 70% ماده ی خشک را تشکیل می دهند. کربوهیدرات ها به 2 گروه اصلی، 1- کربوهیدرات های غیر ساختاری 2- کربوهیدرات های ساختاری می باشد(بچ-کنودسن و همکاران 1987).ترکیب کربوهیدرات خوراک خصوصا نسبت نشاسته وقند به فیبر جیره تاثیر مهمی بر ارزش غذایی کربوهیدرات می گذارد(پیترسون و ل ...