دانلود پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 52 طراحی سردخانه ای بامشخصات قرار است سردخانهای در شهر نیشابور برای تامین 35000 نفر ساخته شود. - در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریورماه برای مصرف 2 روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه میگردد و بقیه گوشتها به اتاق انجماد سریع روانه میشود. گوشتهای منجمد شده ت ...