پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت کریستالیزاسیون و طباخی برای درس تکنولوژی قند

پاورپوینت کریستالیزاسیون و طباخی برای درس تکنولوژی قند ، رشته صنایع غذایی 31 صفحه اسلاید منابع : کتاب اصول صنایع تولید شکر؛ تالیف غلامرضا مصباحی کتاب تکنولوژی قند؛ تالیف دکتر رضا اسماعیل زاده اهداف ارائه معرفی حالت فوق اشباع در فرآیند کریستالیزاسیون معرفی مراحل کریستالیزاسیون تک پختی بررسی عوامل موثر در رشد کریستال‌های شکر بررسی خصوصیات پخت ها و انواع آن   ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.