
خرید مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح اولیه تولید سرکه برنج
ظرفیت پیشنهادی طرح 1500
اشتغال زایی 28 نفر
زمین مورد نیاز 300
69 صفحه
قیمت 8000 تومان
اسیدسیتریک خوراکی یا جوهر لیمو، یکی ازافزودنی های مجاز ومتداول مورد مصرف درصنایع غذایی است که ازتخمیر محلولهای قندی توسط گونه های کاندیدا و آسپرژیلوس نایژر ، هم چنین از میوه هائی نظیر مرکبات وآناناس قابل استخرا ج است . این ماده اسید اصلی میوه مرکبات عمدتاً (پرتقال ولیمو) است .
اسیدسیتریک به دوفرم ،بی آب ومنوهیدرات (یک ملکول آب ) تهیه وبه ...