پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح اولیه تولید سرکه برنج

خرید مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح اولیه تولید سرکه برنج
ظرفیت پیشنهادی طرح 1500
اشتغال زایی 28 نفر
زمین مورد نیاز 300

69 صفحه

قیمت 8000 تومان



اسیدسیتریک خوراکی یا جوهر لیمو، یکی ازافزودنی های مجاز ومتداول مورد مصرف درصنایع غذایی است که ازتخمیر محلولهای قندی توسط گونه های کاندیدا و آسپرژیلوس نایژر ، هم چنین از میوه هائی نظیر مرکبات وآناناس قابل استخرا ج است . این ماده اسید اصلی میوه مرکبات عمدتاً (پرتقال ولیمو) است .
اسیدسیتریک به دوفرم ،بی آب ومنوهیدرات (یک ملکول آب ) تهیه وبه ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.