نویسندگان: عباس عساکره ، اسداله اکرم ، شاهین رفیعی
خلاصه مقاله:
با رشد روزافزون جمعیت نیاز به مواد غذایی در حال افزایش است که دراین بین محصولات کنسرو شده جایگاه ویژه ی دارند تولید غذاهای کنسرو شده به شدت به سوختهای فسیلی وابسته بوده و مصرف این نوع سوختها انتشار الاینده های هوا و الودگی محیط زیست را در پی دارد هدف از این تحقیق تعیین میزان انتشار الاینده های هوا و هزینه خارجی آنها در صنعت کنسرو ماهی در استان خوزستان می باشد نتایج نشان میدهد که میزان انتشار گازها از سوختهای فسیلی بسیار بیشتر از ...