نویسندگان: مریم صادقی قوچانی ، محمدرضا اصغری پور
خلاصه مقاله:
دراین مقاله روشی برای کمی کردن پایداری در سیستمهای کشاورزی براساس انتروپی اضافی تولید شده بوسیله سیستم پیشنهاد می شود همچنین نشان داده می شود چگونه انتروپی تولید شده بوسیله سیستم با نحوه مدیریت زمین تغییر می کند محصولات مختلف مقدار انتروپی متفاوتی را دارا می باشند این اختلافات به علل متفاوتی است ولی در بسیاری از شرایط انتروپی بالا به استفاده از نهاده های زیاد نسبت داده می شود خصوصیات یک گیاه زراعی به تنهایی نقش اندکی دارد گرچه این ...