
نویسندگان: مجید رسولی ، حسین قراری علی بابالو
خلاصه مقاله:
در چند سال اخیر به خاطر افزایش نیاز به توجه به جنبه هایی که به جلوگیری از الودگی محیط زیست کمک می کنند وهمچنین به خاطر انگیزه های اقتصادی و نیاز به حفظ انرژی و مواد جدید روشهای جدید و سیاست های جدید برای نگهداری و تحت عمل قرار دادن ضایعات بصورت بازیافت تبدیل زیستی به کارگیری اجزا با ارزش حاصل از ضایعات و فرایندهای غذایی معرفی شده اند علاوه بر جنبه های خطرناک و الودگی انها د ر بسیاری از حالت ضایعات حاصل از فرایند غذایی ممکن است استعدا ...