
نویسندگان: مینا صالحی ، رضا علیمردانی ، علی رجبی پور
خلاصه مقاله:
سیب زمینی از محصولات غده ای است که نقش مهمی درتغذیه و تامین امنیت غذایی مردم جهان دارد ویژگیهای زراعی و تغذیه ای سیب زمینی باعث شده است این محصول بتواند مقاوم چهارم را از نظر میزان تولید درجهان بعد از برنج گندم وذرت به خود اختصاص دهد با توجه به سطح زیرکشت سیب زمینی درکشور ما پنج میلیون و 240هزار تن سیب زمینی درسال 2007 و تناژ بالای سیب زمینی درهکتار نیاز به نیروی انسانی زیاد درصورت عدم مکانیزاسیون گریزناپذیر است عموما درفصل برد ...