نویسندگان: عادل بخشی پور ، مهدی کسرایی ، علیرضا عموبیگی جزی
خلاصه مقاله:
گرچه برداشت دستی چای کیفیت محصول را افزایش می دهد اما اثرات فیزیولوژیکی منفی بر سلامت کشاورز دارد. در این مطالعه، سلامت چایکاران و اثر عوامل مختلف بر سلامتی کشاورزان در طی برداشت چای مورد بررسی قرار گرفت. جامعهمورد مطالعه کارگران برداشت چای سه روستای شهرستان سیاهکل در استان گیلان بودند. 150 کارگر به روش نمون هگیری طبقه ای تصادفی انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. داده ها توسط نرم افزارSPSS نسخه 17 ) تجزیه و تحلیل شدند. ن ...