نویسندگان: ب. حمیدخانی ، آ. حمیدخانی ، ع. برقعی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق داده های رطوبت گیری پسته با حرارت متناوب و حرارت مداوم در لایه نازک با استفاده از خشک کن های آزمایشگاهی برنامه ریزی شده، حاصل شده است. به منظور مطالعه فرآیند رطوبت گیری پسته، آزمایش ها بر اساس یک مدل آماری شامل 36 تیمار آزمایشی رطوبت گیری با حرارت متناوب در سه تکرار با چهار سطح حرارتی دمای هوای ورودی 50 و60و 70 و 80 درجه سانتیگراد، سه سطح زمان تناوبی حرارت 10 15 و 20 دقیقه و سه سطح زمان توقف حرارت 40 60 و 80 دقیقه بمور ...