پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج

نویسند‌گان: احسان نصرنیا ، مرتضی صادقی ، امین اله معصومی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق دو رقم شفق (دانه بلند) و سازندگی (دانه متوسط) تحت شرایط خشک کردن سریع و ملایم در چهاربازه زمانی مختلف در مرحله اول از عملیات خشک کردن، خشک شدند. بلافاصله پس از اتمام عملیات خشک کردن، عملیات تمپرینگ در دمای خشککن و درون کیسه های کیپ زیپ در 7 بازه زمانی 0 و40و80و120و160 200و240 دقیقه انجام شد. در پایان به عنوان مرحله دوم عملیات خشک کردن، محتوای رطوبتی همه نمونهها برای انجام عملیات پوست کنی مناسب به 12/5% بر پایه ت ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.