
نویسنده: آزیتا بهبهانی نیا
خلاصه مقاله:
تحقیقات جدید نشان میدهد استفاده از اب فناوری شده جهت ابیاری محصولات کشاورزی باعث رشد سریع تر و کیفیت بهتر محصولات بدون نیاز به افت کش ها و کودهای شیمیایی می گردد برای ایجاد اب فناوری شده باید اب معمولی را از روی کانیهای خاص عبور داد میدانهای مغناطیسی حاصل از این کانیها ساختار بلوری آب را تغییر داده و ساختار هندسی ا ن را در ابعاد نانومنظم تر می کند فعال کردن ذرات نانو د ر اب و انرژی دادن به اب تحت تاثیر رزونانس نانو باعث تغییر در ساختا ر مولکولی اب میشود ...