
نویسندگان: سارا رجبی همدانی ، زینب شعبانی ، شاهین رفیعی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق مصرف انرژی و رابطه بین انرژی های ورودی و عملکرد برای تولید سیب زمینی در استان همدان درمنطقه کبودرآهنگ بررسی شد. داده های مورد استفاده در این تحقیق بوسیله پرسشنامه حضوری جمع آوری شدند. نتایج نشان داد که کود ازت ( 39 %)، سوخت( 21 %)، بذر 14/9% آب7/8%و کود حیوانی 6/4%عمده انرژی را مصرف می کنند. در مزارع مورد بررسی عملکرد متوسط و انرژی مصرفی در حدود28613/7 کیلوگرم در هکتار و92296/3 مگاژول بر هکتار محاسبه شد. نتایج ه ...