نویسندگان: مهدیه کارگرنعمتی ، غلامرضا چگینی ، جواد خزایی
خلاصه مقاله:
استفاده از جت برخوردی 1 در صنایع غذایی مانند پختن، خشک کردن، و منجمد کردن در چندین دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از این سیستم در خشک کردن موجب افزایش ضریب انتقال حرارت جابجایی 2 شدهو کاهش زمان خشک شدن را به دنبال دارد. خشک کنهای جت هوا شامل یک یا چند نازل می باشند که هوا را با سرعت بالا به طور عمودی به سطح محصول می پاشند.راندمان کار این دستگاه متاثر از دمای کاری، سرعت پاشش،قطر نازل و فاصله نازل از سطح می باشد. ...