نویسندگان: احمد عباس زاده مایوان ، علی متولی ، برات قبادیان ، محمدهادی خوش تقاضا ، سعید مینایی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق به بررسی خشک شدن لایه نازک میوه سنجد با استفاده از یکخشککن جریان هوای داغ به منظورمحاسبه پخش رطوبت مؤثر، انرژی فعالسازی و انرژی مورد نیاز، پرداخته شده است. متغیرهای انتخاب شده سه سطح سرعت هوا 0.5 و1 و1.5(m/s و سه سطح دمای هوا 50 و60و70 بوده است. از قانون دوم فیک به عنوان معادله اصلی به منظور محاسبه ضریب پخش رطوبت مؤثر استفاده شده است. افزایش دمای هوا منجر به افزایش میزان پخ ...