نویسندگان: مهدی مرادی ، فرهاد گراوند ، سیدهاشم صمدی ریکنده ، سیدمهدی جعفری
خلاصه مقاله:
آکوستیک را می توان تولید، ارسال و دریافت انرژی ارتعاشی دانست که این حالت در صورتی است که اتم ها و مولکول های شاره یا جامد از وضعیت طبیعی خود خارج شده و تغییر مکان دهند.به طور کلی تا کنون سه روشبرای استفاده از آکوستیک در سورتینگ محصولات کشاورزی به کار رفته است. روش اول استفاده از ضربه آونگ یا چکش مخصوص به نمونه محصول و ضبط صدا در محصولاتی مانند گوجه فرنگی و هندوانه، روش دوم انداختننمونه محصول بر روی صفحه مج ...