نویسندگان: ابراهیم تقی نژادکفشگری ، محمدهادی خوش تقاضا ، سیدجعفر هاشمی ، آزاد عمرانی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق ترکیب اورتوفنیل فنال توسط دستگاه الکتروفاگر به ذراتی در حد نانو تبدیل شده و در محیط انبار پرتقال تامپسون پخش شد. آزمایشات بر روی دو نمونه پوشش دار و بدون پوشش صورت گرفت . پس از پوشش ذرات بر سطوح میوه و انبارداری آن در دمای 6 و رطوبت نسبی 85 تا % 90 سردخانه و سه ماه دوره انبارمانی، خواص مکانیکی آن شامل آزمون برش میوه، فشار و پانچ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که اثر پوشش ا ...