نویسندگان: مسعود آقامسیحی ، جواد خزائی ، موسی ملکی ، امیرعباس شایگانی اکمل
خلاصه مقاله:
روش مرسوم تهیه چیپس سیب زمینی با سرخ کردن در روغن منجر به افزایش چربی و ایجاد ماده سرطانزای اسید آکریلامید در آن می شود که هر دو بسیار مضرند. در این تحقیق روش جدیدی بر مبنای بخارپز نمودن ورقه هایسیب زمینی و سپس خشک کردن آنها در خشک کن های هوای داغ معمولی برای تهیه چیپس پیشنهاد شده است که در آن گزینه سرخ کردن در روغن کاملا حذف شده است. برای هر آزمایش ورقه های محصول در محلول نمک 3درصد وزنی قرار داده و سپس د ...