نویسندگان: نسیبه ایزدی خواه ، حسین مبلی ، عباس اکبرنیا ، شاهین رفیعی
خلاصه مقاله:
فناوری استحصال روغن زیتون میتواند بر کیفیت و کمیت روغن اثر گذار باشد. در این پژوهش روغن به دست آمده از خردکن چکشی در دورهای 720 و 1450 دور بر دقیقه، دماهای همزدن 30 45 و 60 درجه سلسیوس و زمان همزدن 10 20 و 30 دقیقه از نظر کمی و کیفی مورد مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش دما و دور خردکن نسبت به زمان همزدن تأثیر بیشتری بر اسیدیته دارد و تنها عامل تأثیر گذار بر پراکسید دمای واحد همزن می باشد. در مور ...