
نویسندگان: پگاه نعمتی زاده ، محمدهادی خوش تقاضا ، محمد عباسیان
خلاصه مقاله:
گلابی آسیایی، یکی از گونه های قدیمی گلابی است که در دو دهه ی گذشته، علاقه مندی به پرورش ارقام اصلاح شده ی آن در جهان رو به تزاید گذاشته است. در این تحقیق خشک کردن برگه های گلابی آسیایی با ضخامت های 2 4و6mm در خشک کن مایکروویو با توان های 200 300 و400W مورد مطالعه قرار گرفته و منحنی های نسبت رطوبت در طی زمان به دست آمدند. مدل های ریاضی خشک کردن لایه های نازک برای توا ن ها و ضخامت های مختلف از نظرRMSE و SSE ، R2مقایسه ...