
نویسندگان: صفورا یونجی ، داود قنبریان ، علی فرهادی ، علی عادلخانی
خلاصه مقاله:
یکی از مشخصه های مهم محصولات کشاورزی حساسیت آنها در مقابل آسیب های مکانیکی است. بیشترین صدمات وارده به میوه ناشی از نیروهای استاتیکی در اثر وزن آنها و دینامیکی در اثر ارتعاشات ناشی از حمل و نقل و پس ازبرداشت می باشد. برای بسته بندی میوه، جعبه ای مناسب است که کم عمق تر بوده و در آن آسیب وارده به میوه های پایینی در اثر وزن لایه های بالایی کمتر باشد. همچنین لرزش کمتری در هنگام حمل و نقل به محصول وارد شود طالبی با نام ...