
مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح اولیه فراوری صیفی جات
گزارش حاضر طرح توجیهی فراوری صیفی جات می باشد این گزارش در قالب متدولوژی مطالعات امکانسنجی تهیه گردیده و مطابق متدولوژی فوق ابتدا محصول مورد نظر یعنی مربای هندوانه و خربرزه و پوست هنوانه و خربزه جهت خوراک دام معرفی گردیده و سپس بررسی های لازم رو بازار ن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز طرح نیز شناسایی شده و در نهایت ظرفیت های اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای ...