لزوم توجه به ارزیابی خطرات ناشی از نانو مواد در محصولات غذایی نویسندگان:[ سمیه حسنی گنجی ] - پژوهشکده غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد [ مریم محمدی ] - پژوهشکده غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد خلاصه مقاله: توجه به خصوصیات متفاوتی که مواد در ابعاد نانو دارند، کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی پیدا کرده اند. مزایای بالقوه استفاده از نانوذرات در محصولات غذایی به طور گسترده ای مورد تأکید قرار گرفته است اما خطرات احتمالی استفاده از این فناوریکمتر مورد توجه قرار گرفته اس ...