
استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی Fulltext نویسندگان:[ پیام مهرآذر ] - دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز، [ رضا رضایی مکرم ] - استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز، خلاصه مقاله: امروزه مصرف کنندگان متقاضی غذاهای فرآوری شده با کیفیت بالا هستند که در ویژگی های تغذیه ای و خصوصیات ظاهری آنها کمترین تغییری ایجاد شده باشد. روشهای فرآوری مواد غذایی بدون استفاده از حرارت، کیفیت مواد غذایی را بهتر از روشهای فراوریحرارتی مرسو ...