
اثر زمان نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد گندم Fulltext نویسندگان:[ عفت شهمیری ] - دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات تهران ،گروه صنایع غذایی ، تهران ، ایران [ سیدمهدی سیدین اردبیلی ] - استادیار دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات تهران ،گروه صنایع غذایی ، تهران ، ایران [ سیدابراهیم حسینی ] - استادیار دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد علوم و تحقیقات تهران ،گروه صنایع غذایی ، تهران ، ایران [ رویا آقاقلی زاده ] - دانش آموخته کارشناسی ارشد ...