فهرست فصل اول. 1 جنبههای مفید قارچها 4 مضرات قارچها:. 5 انواع غذاها با قارچ شامل. 7 قیمت تولید داخلی و جهانی. 9 1-10- شرایط صادرات.. 15 بررسی روند صادرات محصول در گذشته 19 سالنامه آمار بازرگانی خارجی. 20 فصل دوم 25 روش تولید قارچ. 26 نمودار فرایند تولید 29 5- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی ها 30 نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای غیر تولیدی (اداری) 34 تامین آب : 35 تامین سوخت : 36 فصل سوم 39 جدول سرمایه گذاری ثابت.. 40 فصل چهارم 44 آئین کار بهداشتی واحدهای تولید ک ...