در بسیاری از کشورهای در حال توسعه جهان دستیابی به آب تمیز و قابل آشامیدن ضرورت مهمی تلقی میشود. اغلب منابع آبی در دسترس به صورت شور بوده و یا حاوی باکتریهای مضر میباشند و لذا قابل آشامیدن نمیباشند. تحقیقات نشان داده اند که حدود94 درصد از آبهای کره زمین شور و تنها 6 درصد از آبهای موجود شیرین بوده و این در حالی است که 3 درصد از این مقدار بصورت یخ در قطبهای شمالی و جنوبی زمین قرار دارند. به این ترتیب مشخص است که منابع آبهای شیرین بسیار محدود و دستیابی به آنها در بسیاری از مناطق دشوار میباشد. شیرین ...