پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

17 خرید و دانلود پاورپوینت: بررسی امواج مایروویو و مزایا و محدودیت ها و اثرات آنها 12 اسلاید

                حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است.         دو مکانیسم اصلی تولید گرما در در مایکروویو عبارتند از: پلاریزاسیون یونی:زمانی که یون های موجود در یک محلول شیمیایی به طرف یک مید ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.