پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت در مورد فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 51 اسلاید  قسمتی از متن .ppt :    فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذازهرا پیراوی ونکآبان ماه 84 1- مقدمه2- انواع سرخ کردنی و انتخاب روغن (روغن های اصلاح شده)3- فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی تجزیه شدن روغن4- اثرات فیزیکی تجزیه شیمیایی روغن سرخ کردنی5- زمان غیر قابل مصرف شدن روغن سرخ کردنی6- اندازه گیری تجزیه و نامطلوب شدن روغن ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.