لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 51 اسلاید قسمتی از متن .ppt : فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذازهرا پیراوی ونکآبان ماه 84 1- مقدمه2- انواع سرخ کردنی و انتخاب روغن (روغن های اصلاح شده)3- فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی تجزیه شدن روغن4- اثرات فیزیکی تجزیه شیمیایی روغن سرخ کردنی5- زمان غیر قابل مصرف شدن روغن سرخ کردنی6- اندازه گیری تجزیه و نامطلوب شدن روغن ...