پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود پاور پوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا

تاریخچه حبوبات üحبوبات به عنوان یکی از مهمترین منابع گیاهی غنی از پروتئین بعد از غلات دومین منبع غذایی انسان به شمار می رود (پارسا و باقری، 1387). üدانه حبوبات با داشتن 32-18 درصد پروتئین نقش مهمی را در تامین مواد پروتئینی مورد نیاز انسان دارد. üدر بین حبوبات از نظر ارزش اقتصادی و سطح زیر کشت مقام اول متعلق به لوبیا است (کوچکی و بنایان اول، 1372). خصوصیات گیاهشناسی لوبیا با نام علمی Phaseolus vulgaris و نام­های انگلیسی Bean ، dry bean، Common Bean، از تیره Fabaceae است ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.