پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته

                  عنوان انگلیسی:  Effect of inulin addition on rheological and sensory properties of  fat-free starch-based dairy desserts عنوان فارسی: اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته     تعداد صفحات مقاله اصلی: 9 صفحه تعداد صفحات ترجمه: 17 صفحه سال انتشار: 2006 مجله   International Dairy Journal 16 (2006) 1104–1112     Abstract The effect o ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.