پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پارس فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی

نویسند‌گان: اتس سا قاصدی ، علیرضا مسیحا
خلاصه مقاله:
امروزه تعیین حدود بحرانی در صنایع غذایی به خصوص صنایع غذایی گوشتی که د رزمره صنایع پرمخاطره و هزینه بر می باشد اولین قدم در دستیابی به استفاده از مواد اولیه مرغوب با کیفیت بالا و کنترل شده از طریق سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی بر مواد غذایی محسوب می گردد از انجایی که مرغ و گوشت جزء مواد اولیه و اصلی به کار رفته در صنایع گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، و انواع مواد غذایی منجمد و نیمه منجمد می باشند لزوم حساسیت در پروسه نگهداری انها به منظور جلوگیر ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.