منجمد نمودن و منجمد نگهداری و خنک نگهداری از روشهای شناخته شده و قدیمی نگهداری مواد خوراکی میباشند در دوران ماقبل تاریخ، در مناطقی که دارای آب و هوای سرد و یخبندان بوده اند، گوشت شکار را در یخچالهای طبیعی ذخیره نموده و به مرور مصرف می کردند. در نیمه دوم قرن 19 میلادی، مواد خوراکی مانند مرغ، گوشت و ماهی به طور محدودی به صورت یخ زده به بازار مصرف عرضه می گردید. اینگونه مواد را در مناطق سردسیر در یخچالهای نزدیک شهرها منجمد نموده و مخلوط با یخ توسط واگن به شهر حمل می کردند. در سال 1875، اولین ...